ARTISTER 2020

Resurs 16.png

 

 

VICTOR LEKSELL

 

Trots att han bara är strax över tjugo förfogar Victor Leksell redan över superhits som Klär av dig,

Allt för mig och inte minst Tappat som har passerat tjugo miljoner Spotify-spelningar.

Talangen från Torslanda har alltmer vuxit in i rollen som en av vårt lands mest givna popstjärnor. Det var knappast någon slump att P3 i början av 2019 utnämnde honom till Framtidens artist, och gjorde det med orden: ”Att beskriva smärta utan att vara klyschig är svårt, men Victor Leksell har gjort det med bravur.”

År 2020 inleddes med ett framträdande på P3 Guld där han även stod nominerad i kategorin Framtidens Artist. Victor nominerades också till Årets Nykomling i Grammis. Årets första låt “Svag” tog sig upp till förstaplatsen på Spotify Top 50 och letade sig

även in på Svensktoppen. Samtidigt är allt detta

bara början på en karriär vars kapacitet i många

år till lär fortsätta att kittla vår fantasi.

IMG_7671.PNG

SALVATORE GANACCI

Salvatore Ganacci är en av Sveriges hettaste Dj’s.

Efter Salvatore Ganacci vann årets ”rookie Songwriter/producer” på Denniz Pop Awards och släppte sin debutsingel ”FRESH” som blev en klubb-hit världen över har hans karriär blomstrat. 

2017 spelade Ganacci på Tomorrowland (festival) för första gången som är en av världens största festivaler för elektronisk dansmusik. Med hans unika och livade sätt att uppträda så gjorde hans set succé, där även ett videoklipp av hans set spreds över internet och

sociala medier som en löpeld.

Tillbaka på Tomorrowland scenen både 2018 och 2019 och hans nya musik med låtar som ”Dive”, ”Jook It” och ”Horse” gör Salvataore Ganacci till en av världens hetaste Dj’s nu och största svenska musikexporten. 

Nu välkomnar vi Salvatore Ganacci till Amaze Festival på Smögen för en oförglömlig upplevelse.

 

https://salvatoreganacci.com

 

FullSizeRender.jpeg

OTTO KNOWS

Otto Knows växte upp i vår svenska huvudstad och började som DJ redan som 16-åring, mitt under House-musikens storhetstid. Han inspirerades mycket av de världsregerande Swedish House Mafia, vars studio han fick tillgång till att använda till sitt musikproducerande. Hans stora genombrott kom 2010 med en bootleg på Imogen Heap’s Hide & Seek, samt med låtar så som iTrack tillsammans med barndomsvännerna Tim ”Avicii” Bergling och Oliver Ingrosso. Sedan dess har Ottos karriär gått spikrakt uppåt, med egna låtar och ett eget karakteristiskt sound. Han har turnerat världen över och spelat på några av de allra bästa och åtråvärda scenerna inom EDM, så som på Tomorrowland och Ushuaia Ibiza.

Genom åren har Otto Knows levererat megahits så som Million Voices, Parachute, Next To Me, samt Back Where I Belong som han gav ut tillsammans med Avicii 2016. Senaste året har Otto levererat tre superhits, About You, One In a Million och Something For Nothing.

Vi är med andra ord otroligt stolta över att ha honom med på AMAZE i sommar!

http://www.ottoknows.com