top of page

FAQ

 Få en snabb överblick över Amaze Festival, kolla in vår lista med de vanligaste frågorna och svar.
Upptäck allt du behöver veta om biljetter, boende och praktiska tips för en oförglömlig festivalupplevelse

 • Kan jag köpa biljett på plats?
  Nej, alla biljetter säljas på tickster.se. Köp din biljett här!
 • Kan jag uppgradera min biljett?
  Alla biljettfrågor hänvisas till Tickters support. Kontakta Ticksters kundtjänst på Mejl: support@tickster.com eller Telefon: 0771 - 47 70 70
 • Kan jag ge/sälja min biljett till en kompis?
  Biljetten du köper är i sig inte personligt bunden, men streckkoden på varje biljett är unik och när biljetten byts mot ett vristband i entrén går det inte att överlämna detta till någon annan. Vi avråder dig dock att köpa biljetter från andra ställen än från vår huvudleverantör tickster.se.
 • Kan jag lämna tillbaka min biljett?
  Nej. Undantag gäller endast om du valt att köpa avbokningsskydd. Alla biljettfrågor hänvisas till Tickters support. Mejl: support@tickster.com eller Telefon: 0771 - 47 70 70 För övermäktiga eller obemästerliga krafter, oväntade eller oförutsägbara händelser och effekter som inte kan hanteras på sedvanligt vis, vilket förhindrar oss att göra vad vi föresatt oss eller förbundit oss till kommer inte återköp av biljetten gälla vid inställt evenemang. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av artistprogrammet, såväl före som under festivalen. Vi har ingen skyldighet att återbetala biljettkostnaden till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation.
 • Vart köper jag biljett till officiell efterfest?
  Lagergrens står för officiell efterfest mitt på Smögen bryggan. Håll utkik i deras sociala medier för mer information. Instagram: lagergrens_ Facebook: Lagergrens Hemsida https://www.lagergrens.com
 • Vart kan jag hitta VIP-sektionen?
  Det finns två stycken VIP-områden, VIP-område North och VIP-område South, på vardera sida av scenen. I varje VIP-område finns bord, cabanas, barer, toaletter och matserveringar. Båda VIP-områderna är likadant utformade, enda skillanden är att dem ligger på vardera sida av scenen.
 • Vilka har tillträde till VIP-sektionen?
  Endast de med giltiga VIP-biljetter. Har du köpt en VIP-biljett North så kan du bara komma in på VIP-område North, och har du en VIP-biljett South kan du bara komma in på VIP-område South. För att säkerställa att du och ditt sällskap kan vistas tillsammans på samma VIP-sektion, se till att köpa liknande VIP-biljetter och samordna med ditt sällskap innan du köper biljetter.
 • Vad är skillnaden på VIP-North och VIP-south?
  VIP North är beläget närmast Smögenbron medan VIP South finns precis intill Smögenbryggan.
 • Vart får jag vistas med min VIP-biljett?
  Du får vistas på din VIP-sektion samt det allmänna festivalområdet. För att säkerställa att du och ditt sällskap kan vistas tillsammans på samma VIP-sektion, se till att köpa liknande VIP-biljetter och samordna med ditt sällskap innan du köper biljetter.
FAQ
bottom of page