top of page

OM FESTIVALEN

Amaze festival är en blandning av intim dagsfest, exotisk utomhusnattklubb och storslagen festival med uppträdanden i världsklass från några av Sveriges största artister inom EDM. 
Festivalen äger rum på Smögen, mitt emellan idylliska skärgårdshus, klippor och sjöbodar. 

lars-groenendijk-jbOSZUSVJdI-unsplash.jpg

BOENDE

Om du letar efter boende under sommarens festivalhelg på Smögen, har du flera alternativ att välja mellan. För att säkra din vistelse rekommenderar vi att du bokar i god tid innan festivalen, då tillgången på boenden är begränsad och efterfrågan är hög. 

Vi har sammanställt några olika alternativ nedan för din vistelse.

 

HOTELL
I närheten av festivalområdet finner du ett urval av hotellalternativ, däribland Smögens Hafvsbad, Sea Lodge och Kungshamn Suites.

Vi rekommenderar även VANN Spa, som trots avståndet på ca 30 min är tillgängligt till festivalområdet genom buss eller taxi.

 

HYR BOENDE
Genom Smögens GästgiveriAirbnb, rum & stuga och blocket bostad, kan du hitta unika boenden som speglar Smögens genuina charm. 

Från pittoreska stugor till moderna lägenheter kan du hyra boende som passar dig för din festivalvistelse. 

 

CAMPING
Vakna upp till den uppfriskande havsbrisen och omfamna festivalens unika atmosfär med naturen som din närmaste granne genom att välja camping som boendealternativ. I närheten av Smögen finns ett antal campingplatser, inklusive Sotenäs Camping, First Camp Solvik, Park and Stay Smögen samt Johannesvik Camping & Stugby,

 

BÅTPLATS
Säkra din båtplats enkelt genom dockspot.se. Vi rekommenderar dig att boka din båtplats snabbt, med tanke på den höga efterfrågan som ofta leder till snabb fullbeläggning under festivalperioden. 

 

Oavsett vilket boende du väljer, kommer du att kunna ta del av festivalen samtidigt som du har en bekväm och minnesvärd vistelse på Smögen.

Bild på färgglada sjöbodar i Smögen

HITTA HIT

Att ta sig till Smögen är smidigt! Det finns direktbuss till Smögen från både Göteborg och Oslo. Bilresan från Göteborg tar ca 2 timmar,
Från Oslo och Jönköping tar det ca 3 timmar. 

 

RES MED BUSS

Den närmaste busshållplatsen är Smögens busstation. Därifrån är det endast en tre minuters promenad till Havsvallen och festivalområdet. 
Kontakta Västtrafik för tidtabell.


RES MED SPARREBÄCKS BUSS 
Boka din bussresa på sparrebäcksbuss.se från Trollhättan, Uddevalla, Torp och Hallinden. Walk-in platser finns för avgångar Smögen och Kungshamn. Se tidtabell här 
 

RES HIT MED BIL
Tänk på att det kan finnas begränsat antal parkeringsplatser, särskilt under sommarmånaderna när Smögen är populärt att besöka.

Vänligen se karta för information om tillgängliga parkeringsplatser.

 

TA DIG TILL FESTIVALEN MED BÅT 
Mellan Kungshamn och Smögen kan du åka med Zitabåtarna som avgår under hela festivalhelgen med avgångar var 30:e minut fr.o.m kl 10:00-03:30. Kommer du med egen båt och kan du lägga till vid någon av de 120 tillgängliga båtplatserna som finns på Smögen. Boka din båtplats via dockspot.se 

bottom of page