top of page

AFTERMOVIE

Amaze Festival - Official Aftermovie 2019

Amaze Festival - Official Aftermovie 2019

ARTISTER 2019

IMG_1032.PNG

SEBASTIAN INGROSSO

 

Swedish House Mafia medlemmen Sebastian Ingrosso är en av världens största DJs genom tiderna! Han är skaparen bakom stora hits som "Sun is shining" och "Reload" som blivit kända världen över.
Ingrosso är en mycket skicklig musikproducent och är skivbolagsägare av Refune Records där stora musikproducenter som Max Vangeli, Alesso och Otto Knows släppt sina låtar.
Ingrosso fyller stora arenor runt om i världen och i sommar är vi mycket stolta av att få välkomna honom till AMAZE för en spelning ni sent kommer att glömma!

IMG_0749.jpg

AFROJACK

 

Afrojack är en av världens mest innovativa och eftertraktade artisterna, som en Grammy vinnade producent/låtskrivare och DJ fortsätter han spränga gränser åt nya riktningar. År 2017 slog han rekord med 8 stycken framträdanden på Europas största musikfestival, Tomorrowland, med 8 spelningar på 5 dagar. Afrojack´s musik utvecklas ständigt, alltid uppdaterat och med nya hits varje år förnyas hans framträdande ständigt.

Afrojack har under de senaste åren ägnat mycket energi och tid åt sitt skivbolag, Wall Recordings, som han lanserade 2007, där Artister såsom Fais slog igenom med låten ”HEY” 2016. Under de 2 senaste åren har Afrojack blivit listad som en av de top 50 mest intressanta och viktiga personerna inom EDM musik av Rolling Stone samt placerad på Forbes ´30 Under 30` listan. Afrojack har även sitt handavtryck på the Hollywood Walk of Fame som den andra Holländska DJ någonsin. 

 

IMG_0721.PNG

VIGILAND

 

Denna DJ-duo från Västervik, bestående av Otto Pettersson och Claes Remmered, slog igenom 2014 med sin debutsingel UFO som blev en enorm hit och hamnade på andra plats på Sveriges topplista. Addicted, Pong Dance, och Shots & Squats är andra stora hits som gjort att duon spelats miljontals gånger online. Låten Shots & Squats gjorde även Vigiland populära i Latinamerika efter att den använts i MTV-serien SUperShore och de två Smålandskillarna var med i Latin MTV Video Music Awards 2016. 2018 dansade hela Sverige till deras superhit Be your friend. Sommaren 2019 kommer de till AMAZE, och ni kan räkna med succé!

 

https://www.facebook.com/Vigilandmusic/

IMG_0860.jpg

REBECCA & FIONA


- Stolt presenterar vi Rebecca och Fiona för andra året i rad.  Efter succén förra året kunde vi inte bärga oss att boka dem i år igen.
Med över 42 miljoner spelningar på Spotify och numera två väldigt välkända ansikten på scener både i Sverige och utomlands, är det svårt att ha missat denna girl power duo de senaste åren.

Efter att de gav ut sin första singel 2010, “Luminary Ones”, har de två popdrottningarna turnetat världen över, både ensamma och med artister så som Avicii, Axwell, Robyn och Tiësto. De har spelat på världskända musikfestivaler så som Ultra och Tomorrowland, samt gett ut två Grammy-vinnande album, deras debutalbum ”I Love You, Man!” 2011 och albumet ”Beauty is Pain” år 2015 (båda vinnare i kategorin Årets Electro/Dans).

Tidigare har duon släppt musik på Universal men meddelar i år att de nu istället skapat ett eget bolag, Big Romantic, som de kommer ge ut musik genom och även hoppas kommer kunna vara en plattform för andra unga kvinnor i musikbranschen.

http://www.rebeccafiona.com

61887776_480681702677927_339425636418741

WAHLSTEDT

 

Göteborgaren Wahlstedt är en av de snabbast växande artisterna just nu i Sverige och är signad med Sony Music, ett av världens största skivbolag. Hans karriär började 2008 när han som tonåring spelade på klubbar i hemstaden och sedan dess har hans låtar hyllats av house-legender så som David Guetta, Dada Life, R3hab och Tiësto. Wahlstedt har spelats över hela 35 miljoner gånger på Spotify, varav hitlåten Magic City har dragit in hela 17 miljoner spelningar och även sålt guld i Sverige. Wahlstedt har även spelat på klubbar i Europa med artister så som R3hab och Blasterjaxx. Lyssna gärna på hans nya album Lucidfantasy som innehåller singeln Running Wild.
I sommar väntar en turné för Wahlstedt och också såklart en grym spelning på AMAZE för andra året i rad!

Jubel.PNG

JUBEL

 

Victor Sjöström och Sebastian Atas som är medlemmarna i Jubël har skrivit, producerat och släppt musik tillsammans i flera år innan doun Jubël bildades, det var först när de utvecklade ett nytt sound som gruppen blev till.
År 2017 fick bandet framgång med singeln "Illusion" som var med i en global HM-kampanj, men genombrottet kom med covern "Dancing In The Moonlight" (original King Harvest 1972) som fick stora framgångar både i Sverige och internationellt, runt om i världen. Låten har över 59 miljoner streams på Spotify och under sommaren 2018 låg den på Spotifys topp 50-lista i ett flertal länder! I Sverige var den Spotifys femte mest spelade låt och den hördes på svensk och internationell radio.
I våras släppte gruppen "Teenage Minds" och i maj kom den fantastiska låten "On The Beach”. Vi kommer få höra mer av Jubël för i höst kommer en till singel och en EP!

Vi är mycket glada och stolta att få välkomna Jubël till AMAZE på Smögen i sommar. Njut av deras sköna vibes tillsammans med dina vänner under en fantastisk sommardag på AMAZE!

IMG_5249.PNG

MOLLY SANDÉN


Molly Sandén är en enastående popstjärna och förebild som har spenderat många av sina år som artist i rampljuset. Från att ha varit sångstjärna redan som ung, har hon de senaste åren skapat med sin kreativa musikalitet ett tredje studioalbum ”Större” (2018). På albumet finns välkända låtar som just ”Större” och ”Sand”.

Molly har även medverkat i Melodifestivalen ett flertal gånger och kom på en tredje placering i Junior Eurovision Song Contest 2006 med låten "Det finaste någon kan få”.

Våren 2019 hade den omtalade Netflix serien ”Störst av allt” premiär där Molly står för låten ”Rosa himmel”. Låten har i dagsläget spelats över 15 miljoner gånger på Spotify och ligger inne på den svenska topplistan. Molly är mycket aktuell med att hon också släppte hennes fjärde  väl omtalade, kritikerrosade musikalbum ”Det bästa kanske inte hänt än” i våras.

Med det nya högaktuella albumet är hon på turné i sommar och självklart stannar hon på Smögen för en magisk spelning på AMAZE!

bottom of page