top of page

AFTERMOVIE

Amaze Festival - Official Aftermovie 2018

Amaze Festival - Official Aftermovie 2018

ARTISTER

AMAZE 2018

Vi är oerhört stolta att kunna presentera Steve Angello, en av Sveriges mest kända musikexporter, som en av årets artister på AMAZE!

Denna otroligt talangfulla DJ och musikproducent föddes och växte upp i Stockholm där han som tonåring började skapa och ge ut musik. Några år senare blev han, tillsammans med sina vänner och kollegor Axwell och Sebastian Ingrosso, en del av framgångssagan Swedish House Mafia, som bland annat skapade sex platinasinglar och fick två stycken Grammynomineringar. För två år sedan lämnade Angello gruppen, och har sedan dess jobbat med sitt eget skivbolag Size Records, och hans egna debutalbum Wild Youth som släpptes 2016. Nu två år senare levererar Angello inte bara ännu ett eget album, HUMAN, som ges ut i april, utan skapade även rubriker världen över Swedish House Mafia förenades i mars under 20 års jubileet av musikfestivalen Ultra i Miami.

Förutom musiken är även välgörenhet något Steve Angello brinner för. År 2016 tilldelades han utmärkelsen MTV Chiuku Humanitarian Award.


http://www.steveangello.com

Rebecca & Fiona

Med över 42 miljoner spelningar på Spotify och numera två väldigt välkända ansikten på scener både i Sverige och utomlands, är det svårt att ha missat denna girl power duo de senaste åren.

Efter att de gav ut sin första singel 2010, “Luminary Ones”, har de två popdrottningarna turnetat världen över, både ensamma och med artister så som Avicii, Axwell, Robyn och Tiësto. De har spelat på världskända musikfestivaler så som Ultra och Tomorrowland, samt gett ut två Grammy-vinnande album, deras debutalbum ”I Love You, Man!” 2011 och albumet ”Beauty is Pain” år 2015 (båda vinnare i kategorin Årets Electro/Dans).

Tidigare har duon släppt musik på Universal men meddelar i år att de nu istället skapat ett eget bolag, Big Romantic, som de kommer ge ut musik genom och även hoppas kommer kunna vara en plattform för andra unga kvinnor i musikbranschen.

http://www.rebeccafiona.com

 Amazefestival,
 Amazefestival,
 Amazefestival,

Otto Knows

Otto Knows växte upp i vår svenska huvudstad och började som DJ redan som 16-åring, mitt under House-musikens storhetstid. Han inspirerades mycket av de världsregerande Swedish House Mafia, vars studio han fick tillgång till att använda till sitt musikproducerande. Hans stora genombrott kom 2010 med en bootleg på Imogen Heap’s Hide & Seek, samt med låtar så som iTrack tillsammans med barndomsvännerna Tim ”Avicii” Bergling och Oliver Ingrosso. Sedan dess har Ottos karriär gått spikrakt uppåt, med egna låtar och ett eget karakteristiskt sound. Han har turnerat världen över och spelat på några av de allra bästa och åtråvärda scenerna inom EDM, så som på Tomorrowland och Ushuaia Ibiza.

Genom åren har Otto Knows levererat megahits så som Million Voices, Parachute, Next To Me, samt Back Where I Belong som han gav ut tillsammans med Avicii 2016. Förra året bjöd Otto på ytterligare två succélåtar, Friends och With You, där han visade upp en mix av house och pop – ännu ett bevis på att Otto Knows är en av Sveriges hetaste DJs och musikproducenter just nu. Med en ambition att ständigt förnya och förbättra sin musik ser prognosen för 2018 onekligen väldigt ljus och spännande ut för Otto. Vi är med andra ord otroligt stolta över att ha honom med på AMAZE i sommar!

http://www.ottoknows.com

Amanda Winberg

Som 19-åring trollband hon hela svenska folket med hennes coola stil och grymma röst då hon kom tvåa i Idol år 2015. Sedan dess har Amanda Winberg verkligen jobbat stenhårt och tagit vara på sin talang. Efter Idol-tiden har hon levererat hits så som Shutdown, Goodbye, Clouds och nu senast singeln Uber som hyllats av både svenska och utländska musikrecensenter.

Utöver sin artistkarriär syns Amanda Winberg även flitigt som influencer genom sina sociala medier, framförallt på sin Instagram. Precis som i hennes musiks ärliga texter och kaxiga videos visar Amanda även här gärna upp sin coola attityd, unika stil, och det faktum att hon alltid går sin egen väg.

Vad AMWIN har att bjuda på i framtiden återstår att se, men det är ingen tvekan om att det lär bli fortsatt coolt, kaxigt och unikt strösslat med en massa girlpower! Något vi däremot kan säga redan nu är att du inte kommer vilja missa hennes uppträdande i sommar på AMAZE, så se till att säkra din biljett medan de fortfarande finns kvar!

https://www.instagram.com/amwinmusic/

Adrian Lux

En av våra mest ikoniska houselåtar genom tiderna, Teenage Crime, har spelats på klubbar och festivaler världen över sedan 2010 när den blev Adrian Lux stora genombrott. Denna svenska DJ växte upp i Stockholm och började spela musik för över 15 år sedan. Housemusikens kreativitet, glädje och möjlighet till att berätta sin egen historia och kunna vara personlig var några av de saker Adrian Lux främst fastnade för, och genom hela hans karriär har han försökt att alltid gå sin egen väg och inte lyssna för mycket på andra. Det blir bäst så säger han, och han har många fans som är villiga att hålla med.

Adrian har jobbat med och remixat låtar för artister så som Axwell, Kent, Oskar Linnros, Lana Del Rey, Basement Jaxx och Britney Spears, turnerat världen över, och även hunnit vara med i realityserien Heartbeats. I sommar gästar han AMAZE och vi kunde inte vara mer förväntansfulla och stolta!

http://www.adrianlux.com

Albin Myers

Låten ”Hells Bells” blev det stora genombrottet för Albin Myers när den släpptes 2012 av Steve Aokis skivbolag DIMMAK. Albins passion för house musik väldigt tidigt då han växte upp i en musikalisk familj i Stockholm och började göra musik redan som 14-åring. Mycket har hänt sedan dess och denna svenska DJ har nu hunnit turnera ett par varv runt jorden samt jobbat med andra stora namn i branschen så som John Dahlbäck, David Guetta och Avicii (du har förmodligen hört hans hitremix av Aviciis Fade Into Darkness). Förutom att joina de andra stjärnorna på AMAZE i sommar är Albin Myer också aktuell med ”The Gang Gang Gang” tillsammans med artisten Habz.

https://www.instagram.com/albinmyers/

Wahlstedt


Göteborgaren Wahlstedt är en av de snabbast växande artisterna just nu i Sverige och är signad med Sony Music, ett av världens största skivbolag. Hans karriär började 2008 när han som tonåring spelade på klubbar i hemstaden och sedan dess har hans låtar hyllats av house-legender så som David Guetta, Dada Life, R3hab och Tiësto. Wahlstedt har spelats över hela 35 miljoner gånger på Spotify, varav hitlåten Magic City har dragit in hela 15 miljoner spelningar och även sålt guld i Sverige. Wahlstedt har även spelat på klubbar i Europa med artister så som R3hab och Blasterjaxx, och i sommar väntar både turné och också såklart en grym spelning på AMAZE!

https://www.instagram.com/wahlstedtmusic/

Vigiland

Denna DJ-duo från Västervik, bestående av Otto Pettersson och Claes Remmered, slog igenom 2014 med sin debutsingel UFO som blev en enorm hit och hamnade på andra plats på Sverigetopplistan. Addicted, Pong Dance, och Shots & Squats är andra stora hits som gjort att duon spelats miljontals gånger online. Låten Shots & Squats gjorde även Vigiland populära i Latinamerika efter att den använts i MTV-serien SUperShore och de två Smålandskillarna var med i Latin MTV Video Music Awards 2016. Sommaren 2018 kommer de till AMAZE, och ni kan räkna med succé!


https://www.facebook.com/Vigilandmusic/

bottom of page